Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Kuijerdesign

micro engineeringSpoorhof 14
7211BH Eefde

Telefoon:

06-21857309

Fax:

084-8385129

E-mail:

Website:

http://kuijerdesign.nl

KvK:

08150688


Bedrijfsomschrijving:
Kleine bedrijven hebben vaak geen ruimte om een technisch tekenaar in dienst te nemen voor verbetering of aanvulling van hun producten. Ook hebben bedrijven vaak geen goede tekeningen beschikbaar die essentieel (kunnen) zijn voor goede communicatie met hun klanten en leveranciers.

Kuijerdesign sluit aan bij die bedrijven die een technisch tekenaar nodig hebben. Daarbij komt micro engineering om de hoek kijken. Micro engineering is het ontwerpen van technische onderdelen die nodig zijn voor de ontwikkeling en verbetering van technische producten.

Wilt u geholpen worden door middel van een goed gesprek, sparringpartner, technische voordelen, CAD tekening of kwaliteitscontrole dan kunt u met Kuijerdesign contact opnemen!

Foto's


Bedrijfsfoto Kuijerdesign

Social Media

Kuijerdesign heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!
Rubrieken: Tekenbureaus,
Diensten: Tekendiensten,
Productsoorten: Bouw, Bouwtekening, Bouwwerk,Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.